FATSA ADLİYESİ
Adli Süreçte Yalnız Değilsiniz

     Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı  ile Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen işbirliği sonucu ilçemiz genelinde gerçekleştirilen TFF 3. Lig 1. Grup müsabakalarında ve Okul Sporları Genç Kızlar Grup Şampiyonasında Fatsa Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü'nü tanıtıcı slogan/pankart çalışmaları yapıldı.

    14/03/2022 tarihinde Fatsa 75. Yıl Spor Salonunda Samsun Spor Lisesi - Giresun Bulancak Anadolu Lisesi arasında oynanan basketbol maçına;

     20/03/2022 tarihinde  Fatsa İlçe Stadında Fatsa Belediye Spor - Osmaniyespor Futbol Kulübü arasında oynanan futbol maçına;

  . 02/04/2022 tarihinde Fatsa Belediyespor - 1954 Kelkit Belediyespor aralarında oynanan futbol maçlarına sporcular tarafından seremoniyle “ADLİ SÜREÇTE YALNIZ DEĞİLSİNİZ - FATSA ADLİ DESTEK VE MAĞDUR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ” yazılı pankart ile çıkıldı. 

     Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde adliye içerisinde yer alan Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü adli süreçte mağdurlara yönelik telafi edici ve önleyici faaliyetlerde bulunarak adli destek hizmeti vermeye devam etmektedir.