FATSA ADLİYESİ
Fatsa Adliyesi ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline yönelik “Temel İlk Yardım Eğitimi” düzenlenmiştir

          Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Fatsa Adliyesi ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline yönelik “Temel İlk Yardım Eğitimi” düzenlenmiştir. Eğitim Fatsa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Ordu İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde 8-9 Mart 2023 tarihlerinde iki gün olarak icra edilmiştir.

 

          “Temel İlk Yardım Eğitimine” Fatsa Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden 6, Fatsa Adliyesinden 15 olmak üzere toplamda 21 personel katılmıştır.

 

          Eğitim Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ilk yardım eğiticileri Emrah Özharıkcı, M. Onur Aydoğdu ve Ahunur Okutucu tarafından verilmiştir.

 

          Eğitim programı sonrası yapılan yazılı ve uygulamalı sınavı başarı ile geçen personel üç yıl geçerliliği olan “İlk Yardımcı Sertifikası” almaya hak kazanmıştır.

 

         Programın ikinci günü Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Sn.Mehmet Fatih Kale ve Cumhuriyet Savcısı Sn.Nusret Atacan Tekin eğitime katılan personel ve eğiticileri ziyaret etmiş, yapılan eğitimin önemini ifade ederek eğiticilere teşekkür etmişlerdir.

 

        Temel İlk Yardım Eğitimine talebin yoğun olması nedeniyle ilerleyen günlerde Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde sertifikalı eğitim programlarına devam edilmesi planlanmıştır.